ISPARTA / GELENDOST - Şehit Erhan Çakmak İlkokulu

HAYDARPAŞA MAHALLESİ 2. OKUL CADDESİ NO16 GELENDOST/ISPARTA
KALİTELİ EĞİTİM, PARLAK GELECEK
Misyon
Biz, Türk Millli Eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkilaplarını benimseyen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı, başkalarının haklarına saygı duyan sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazanmış, sosyali kültürel, eğitsel, bilimsel,sportif ve sanatsal etkinliklerle milli kültürümüzü benimseyen ve yayılmasına yardımcı olan, bireysel ve toplumsal sorumları tanıyan ve bu sorunlara çözüm yolları arama alışkanlığı kazanmışi kişisel sağlığının yanısıra ailesinin ve toplumun sağlığını koruyan milli ve evrensel kültür değerlerini tanıyan, benimseyen, geliştiren ve bu değerlere saygı duyan, çevre sorunlarına duyarlı, dürüst, erdemli ahlaklı, iyi ve mutlu yurttaşlar yetiştirmek, Böylece, ilçemizin kültür ve eğitim kenti olması için varız.
Başarılar
BAŞLAMA:09:00 BİTİŞ:14:55
KALORİFERLİ
iNGİLİZCE